Ke každé objednávce kanystr baru nebo hasičák baru DÁREK ZDARMA

Co je to Kanystr bar?

Stále nevíte, co je kanystr bar? Kanystr bar je velmi originální dárek vyrobený z nového 20l pravého vojenského kanystru. Vnitřní prostor je vyroben z kvalitního bukového dřeva v přírodní nebo hnědé barvě. Dvířka kanystru jsou osazeny dvěma panty, ochranou lemovkou a zámkem, pomocí kterého můžete ve svém kanystr baru uchovat svá tajemství. Nabízíme i LED osvětlení nebo variantu se zrcadlem, které opticky zvětší vnitřní prostor.

Jak vybrat kanystr bar?

Již jste na našem e-shopu a přemýšlíte nad otázkou, jaký kanystr bar vybrat? Máme mnoho druhů a každý je svým způsobem specifický. Nejprve se musíme zamyslet nad tím, co má obdarovaný rád. Jestli například rád posedí nad lahvinkou rumu, vínečkem nebo si rád dá své oblíbené pivečko. Pozor, náš kanystr nemusíte vybavit pouze alkoholem, ale z mnohaletých zkušeností a recenzí spokojených zákazníků víme, že mini bar můžete vybavit například sladkostmi, nářadím, pochutinami anebo buďte originální a vymyslete si svůj kanystr bar ve speciální verzi pro obdarovaného.

Dalším aspektem pro výběr baru je jeho barva, na výběr máte z barvy KHAKI-klasická originální vojenská zelená nebo barvy černé RAL9005M.

 

Na výběr máme i verze s LED osvětlením. Tento typ je určen pro ty, kteří rádi posedí u dobré skleničky oblíbeného alkoholu až do pozdních hodin. Velmi atraktivní a žádané osvětlení dodá kanystr baru ještě větší zážitek. Tato vychytávka je náš nápad s dokonale promyšleným systémem na 9V baterii, která je umístěna v hrdle kanystru a vypínačem umístěným na boční straně.

 

Úložný prostor nabízíme ve dvou variantách, a to buď kompletně dřevěný anebo s exkluzivním zrcadlem, které optiky zvětší prostor kanystru.

Kanystr bar si můžete nechat označit věkovým číslem a to buď jako zákazovou značkou a nebo stříbrným číslem.

Na závěr vám doporučíme dokoupit držák na zeď, umožní vám kanystr bar připevnit na oblíbení místo do garáže, pergoly nebo obývacího pokoje.

 140_db01625a-f977-4cc7-892b-f3b9f43a52ef (1)

Co kanystr bar obsahuje?

Obsah balení každého kanystr baru je různý a soupis obsažených položek naleznete vždy v detailu produktu.

Kdy vám bude kanystr bar doručen?

Objednávky vytvořené v pracovní den do 13:00 expedujeme ještě ve stejný den s doručením do druhého dne.

2021_Photo-deliveryman-van-city-Logo_M02_4X3_small

 

Košík