Ke každé objednávce kanystr baru nebo hasičák baru DÁREK ZDARMA

Proč nakupovat na barcanox.cz?

Jsme jednička na výrobu a prodej kanystr barů a hasičák barů v ČR. A proč tomu tak je? 

 

✅ stali jsme se první firmou, která v Česku vyrábí vlastní bary z hasících přístrojů,

✅ odesíláme do 48 hodin,

✅ poradíme Vám s výběrem,

✅ držíme stále nejnižší ceny na trhu

✅ dopravu máte u nás ZDARMA!

 

 

Nejlepší dárek pro muže

Hledáte originální dárek pro tátu, bráchu, dárek kamarádovi k rozlučce se svobodou nebo prostě jen něco originálního a vtipného? Darujte stylový kanystr bar a naplňte ho, čím budete chtít. Sami víte nejlépe, zda kupujete dárek pro pivaře, rumaře nebo whiskaře.

Stylový minibar na zeď 

Našim minibarům věnujeme maximální péči. Není to jen vykuchaný kanystr. Jde o stylové kousky se zrcadlem a poličkami, dveře vykládáme různými druhy dřeva. A když se akce protáhne až do noci, neztratíte přehled díky zabudovanému LED osvětlení.

Naše kanystry a hasičáky jdou snadno přidělat na zeď. Jednoduše si tak z nich můžete vytvořit stylový doplněk do garáže, dílny nebo na terasu. Zkrátka doplněk, který se bude hodit při každé oslavě. 

Na suchu jen tak neskončíte

Bary vyrábíme z klasických 20 l vojenských plechových kanystrů. Poo vyložení dřevem a vložení doplňků je v něm stále místo až na 3 lahve. Pohodlně se do něj vejdou lahve piva, vysoké lahve vodky, rumu nebo široké lahve Jägermeistera. Na poličku dáte několik panáků nebo nízkých whiskovek.

Do hasičák baru se vejde jedna lahev o objemu 0,5 litru a na horní poličku několik panáků a whisková sklenice.

Hasičák bar – naše specialita

Dárkové bedny, dárkové boxy nebo kanystry. To tu všechno je, ale my jsme stále hledali něco unikátního, a tak jsme se stali první firmou, která v Česku vyrábí vlastní bary z hasících přístrojů.

Hasičák bar je ideální dárek pro hasiče, ale vlastně pro každého, kdo má rád originální dárky. 

Kanystr bar – dárek na míru

Na rozdíl od některých jiných firem, my dodáváme pouze samotné dárkové kanystry a hasičáky. Podle nás totiž není nutné, abychom vybírali, co bude jejich obsahem. Vy nejlépe víte, co obdarovaného opravdu potěší.

Když budeme obsah kanystrů vybírat my, nikdy se netrefíme na 100 % do vašich potřeb a vy pak budete platit za něco, co nechcete. 

Nechceme vydělávat na tom, že do svých barů dáme alkohol, oříšky nebo sušené maso a na všem si uděláme přirážku. To nám nepřijde fér. U nás zaplatíte jen za vymakaný originální kanystr bar nebo hasičák a čím ho naplníte je jen na vás.

 

 

 

 

 

Košík