Ke každé objednávce kanystr baru nebo hasičák baru DÁREK ZDARMA

Tip na vybavení kanystr baru

Mít prázdný kanystr bar? Nevadí. Chybějící inspirace, čím ho naplnit? Vadí. Nebo vlastně nevadí, v tomto článku vám poradíme, jak z kanystru udělat ideální dárek.

Kanystr bary se hodí jako tematické dárky pro různé nadšence. Někdy už je seženete plné, my se rozhodli dodávat pouze kanystr samotný a náplň nechat na vás. Sami většinou víte nejlépe, čím oslavence potěšit. Přesto nám občas píšete nebo voláte o radu, a proto jsme se rozhodli pojmout tento článek jako takovou malou inspiraci plnou osvědčených tipů.

 

Dárek pro rybáře

 

Každý rybář potřebuje hlavně klid a trpělivost. Den u vody je dlouhý. Rybáři jsou pohodáři a dobře ví, co mají rádi. U vody to totiž bez něčeho dobrého na zub nejde. A stejně tak bez pivka.

Do kanystru tak můžete dát jeden kousek oblíbené značky, nebo třeba nějaký speciál. Však víte, tak na chuť. No a pak cokoli slaného. Sušené maso, malé klobásky, arašídy, olivy, nebo nějakou oblíbenou paštiku.

Pokud kanystr kupujete na jaře nebo na podzim, možná to bude chtít místo piva něco na zahřátí. V říjnu u vody to bez nějakého topení nepůjde. Co třeba nějaká slivovička nebo jiná pálenka? Nejlépe pěkně domácí, od srdce. A na poličku nějaké panáčky, ať se zahřejí i ostatní.

 

Dárek pro myslivce

 

Když pro myslivce, tak s myslivcem, napadne každého jako první. No pokud váš oslavenec ještě není z myslivce v lahvi unavený a vtip ještě nepovažuje za ohraný, tak proč ne. Případně vyměňte myslivce za nějaký jiný hořký likér. Jägera, Hanáckou hořkou, Praděd… v Česku máme vlastní bylinný likér snad v každém okrese. A většinou jsou moc dobré.

Pokud je váš myslivec ale příznivec ostré mušky a novodobý limonádový Joe, vyměňte alkoholové bylinky třeba za speciální lokální limonády, které jsou v Česku čím dál populárnější. Výběr je minimálně stejně pestrý jako u likérů.

A na chuť? Co nějaké masíčko? Třeba nějaké klobásky z udírny? Jen pozor, nedávejte je do kanystru jen tak v papíru, jinak z něj tu vůni nedostanete a budete na ně mít chuť pořád:) A když už jsme u toho masa... pokud je oslavenec milovníkem steaků a grilování, můžete do nádoby dát nějakou kvalitní a netradiční omáčku k masu.

Dárek pro hasiče

Hasiči se jen tak nějakého ohně nezaleknou, a proto můžete zkusit i náplň kanystru pojmout ohnivě. U pití to může být poctivá pálenka, co v krku zapálí jiskru. A přibalit třeba zapalovač, aby šla zapálit už před vypitím. Nebo můžete zkusit absinth. Ale u něj si musíte být jistí, ne každý ho má rád.

I jídlo může být pěkně ohnivé. Co třeba opravdu pálivá chilli omáčka nebo papričky samotné? Rozpálit to v krku umí i wasabi oříšky.

Pokud jste u nás poprvé a přemýšlíte nad dárkem pro hasiče, máme ještě jeden stylovější typ než kanystr bar. Jsou to naše hasičák bary, vyrobené z opravdového hasícího přístroje. I tam se vejde láhev něčeho ostřejšího a pár pálivých dobrot okolo.

 

 

 

 

Dárek pro včelaře

 

Do kanystr baru pro včelaře se na první pohled přímo nabízí celá řada včelích výrobků. Od medoviny po medové bonbóny, medové keksy nebo i med samotný. Pokud si však všechno umí včelař zařídit z vlastních zdrojů, proč tahat pomyslné dříví do lesa? 

Na zahradě však zůstaneme. Včelař zpravidla nepohrdne žádnými přírodními pochoutkami. Můžete tak kanystr naplnit třeba meruňkovicí, slivovičkou nebo calvadosem. Z méně tradičních nápojů můžete zkusit třeba zázvorový likér nebo ořechovku nebo rovnou sáhnout po sladkých ovocných likérech s menším obsahem alkoholu.

Pokud přesto chcete darovat nějaký medový nápoj, doporučujeme velmi oblíbené medové whisky, které jsou v Česku k dostání hned od několika výrobců.

U ostatních dárků jsme doporučovali převážně slané pochoutky a maso. Nevíme, jestli je to doména zrovna včelařů, ale podělíme se u nich o nějaké sladké tipy. I mezi sladkým je totiž z čeho vybírat. Napadají nás třeba kvalitní bio marmelády. Ideálně domácí, ale i v obchodě najdete opravdu gurmánské kousky.

 

 

 

Celá Fotogalerie zde:

Košík