Ke každé objednávce kanystr baru nebo hasičák baru DÁREK ZDARMA

Jak vybrat kanystr bar?

Narazili jste na náš e-shop BARCANOX nebo Vám byl doporučen, jste v kategorii kanystr bar, ale kladete si otázku který vybrat jelikož v nabídce jich máme hodně?

Nejprve se zkuste zamyslet nad tím, jestli je oslavenec pivař, whiskař nebo můžete vybavit kanystr nealko nápoji či pochutinami.

V druhé řadě se zamysleme nad barvou, nabízíme dvě barevné varianty a to v KHAKI barvě- tato barva je originální a klasická pro vojenský 20l kanystr, tak jako ho téměř všichni známe. Druhou barvou na matná černý v RAL 9005M designově pěkná a kvalitní prášková barva, která se hezky hodí do interiéru.

Dále bychom se měli zaměřit na barvu vnitřního dřeva nabízíme buď klasickou přírodní, ale jelikož se nebojíme natírání, tak máme i hnědou a černou. 

Naší dominantou barů je LED osvětlení, které máme luxusně vyřešené na 9V baterií a postranním vypínačem! Tento doplněk dodává na exkluzivitě našeho barkanystru.

Dalším aspektem při výběru je rozložení poliček a celkové vnitřní výdřeva a typu zaměření oslavence. 

Kanystr bar- Pivo je vhodný pro ty co si rádi dají svůj oblíbený džbánek pivečka, v základní výbavě tohoto kanystru jsou luxusní fotbalové pivní sklenice 0,3l, černý zapalovač a otvírák na PIVO

Kanystr bar- speciál nabízíme ve dvou variantách se zrcadlem a bez zrcadla. Toto je univerzální bar z kanystru vhodný ke vše příležitostem a vybavení, dominantou toho minibaru je dno ve kterém jsou čtyři díry na panáky a to je prostě TOP

Kanystr bar whiskey to bych Vám doporučil exkluzivní kousek se zrcadlem a rovnou i LED osvětlením ať na toho panáka vidíte i po tmě.

Naše bary si můžete nechat označit věkovým číslem a to buď číslem zákazovým a nebo stříbrným, záleží co se Vám více líbí, u každého produktu jsou fotografie, jak čísla vypadají.

Můžete si u nás bar i dále dovybavit v kategorii barový doplňky a to například o otvíráky, nože a nebo třeba gravírované placatky z naší dílny.

 

Košík