Ke každé objednávce kanystr baru nebo hasičák baru DÁREK ZDARMA

Jak se vyrábí plechový kanystr?

Plechový kanystr je tradiční a odolný typ nádoby na skladování kapalin, často paliv. Výroba plechového kanystru probíhá v několika krocích:

  1. Materiál: Základem pro výrobu plechového kanystru je ocelový plech. Tento plech je silný a odolný proti propíchnutí a vnějším vlivům.

  2. Výseková technologie: Na výrobní lince se plech nejprve řeže do požadovaného tvaru pomocí výsekových nástrojů.

  3. Tvarování: Řezané kusy plechu se následně tvarují do požadovaného tvaru kanystru. To se obvykle děje pomocí hlubokého táhla, kde se plech lisuje do požadovaného tvaru.

  4. Svařování: Jednotlivé části kanystru (např. tělo, dno a víko) se následně svařují dohromady za použití svařovacích strojů.

  5. Povrchová úprava: Aby byl kanystr odolný proti korozi a jiným vnějším vlivům, podstoupí povrchovou úpravu-práškové lakování.

  6. Montáž: Doplňkové komponenty, jako jsou uzávěry, ventily nebo rukojeti, se následně připevňují k tělu kanystru.

  7. Kontrola kvality: Po výrobě se kanystr podrobuje kvalitní kontrole, aby se zajistilo, že je nepropustný a splňuje všechny požadavky na bezpečnost a funkčnost.

  8. Balení a distribuce: Hotové kanystry se následně balí a připravují k distribuci.

Plechové kanystry se obvykle vyznačují svojí odolností a dlouhou životností, pokud jsou správně udržovány. Jejich výroba je však energeticky náročnější než výroba plastových kanystrů.

 

Košík